تبلیغات
زنبور درمانی و فواید زنبور عسل - تأثیر تغذیه صحیح بیماران ام اس در کنترل و جلوگیری

زنبور درمانی و فواید زنبور عسل

زنبور آفریده ی شگفت آور خالق هستی

تاثیر تغذیه صحیح بیماران ام اس در كنترل و جلوگیری

دكتر آذر ابراهیمی، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نتایج تحقیقات حاكی از آن است كه ارتباط كمتر با نور خورشید باعث كاهش تولید ویتامین D3 شده كه شكل هورمونی آن در تنظیم فعالیت سیستم ایمنی بدن و در نتیجه جلوگیری از بیماری های خود ایمنی نقش دارد.   

وی افزود: شیوع بیماری ام.اس در جوامعی كه مصرف چربی های حیوانی بالایی دارند بیشتر است كه در آغاز ابتلا به بیماری استفاده از برنامه غذایی كم چرب نقش بسیار مهمی دارد.  

ابراهیمی با تاكید بر تغذیه صحیح در بیماری ام اس كه منجر به كاهش سرعت و شدت بیماری می‌شود تصریح كرد: علاوه بر كاهش میزان كل چربی دریافتی از طریق غذا، چربی‌های غیراشباع مانند گردو، كنجد، زیتون، هسته انگور به جای چربی های اشباع انواع روغن های جامد هیدروژنه، نارگیل، هسته خرما و چربی‌های حیوانی كره و مایونز باید مصرف شود.  

وی خاطرنشان کرد: تركیبات حاوی امگا 3 چه از طریق ماهی، تخم مرغ یا به صورت انواع قرص‌ها یا شربت های روغن ماهی اثر ضدالتهابی داشته و بر افزایش قدرت سیستم ایمنی تاثیرگذار است.  

وی تاکید کرد: از آنجا كه در مرحله مزمن بیماری، وضعیت تغذیه و نگه داشتن وزن بدن در حد مطلوب اهمیت بسزایی دارد به دلیل دوره طولانی بیماری امكان بروز عوارضی از قبیل عفونت‌های مجاری ادراری، یبوست و در صورت بستری بودن احتمال زخم بستر وجود دارد.  

این متخصص تغذیه گفت: بهترین روش كنترل عفونت‌های ناشی از بیماری ام اس افزایش مصرف مایعات در طول روز برای جلوگیری از یبوست، استفاده از انواع میوه، سبزی‌ها، غلات و نان‌های سبوس‌دار موثر و مفید است.

 یادآور می‌شود، در مجموع تغذیه سالم به عنوان یكی از اركان بهبود وضعیت بیماران مبتلا به ام اس با استفاده از تمامی گروه‌های غذایی و به مقدار متناسب بسته به شرایط فرد تامین می‌شود.

منبع سایت  http://www.hairloss.ir

 

آمار وبلاگ

  • کل بازدید : 244431
  • بازدید امروز :1322
  • بازدید دیروز : 12743
  • بازدید این ماه : 135244
  • بازدید ماه قبل : 137422
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :